Gravid Foto

Gravid fotograqfering i København.

fotograf Motion Vizual
Graviditets Fotograf Noget af det smukkeste i verden er kvinders gravide maver og jeg er klar til at forevige den på et billede for dig/jer

Fotoshoot i sort-hvid eller Farver Der kan vælges mellem sort-hvid eller farvebilleder til en hver smag

Der er noget magisk ved en gravid fotografering om det er i naturen, i studiet, eller hjemme hos familien. Jeg tilbyder derfor gravid fotografering hvor det bedst passer jer. Glem ikke at du på billedet kan vælge at have manden/konen/børnene eller dyr med på billedet da hele familien er velkommen. det vigtigste er at du føler dig komfortabel foran kameraet. Der vil selvfølgelig også være guidning i forhold til posering så du ikke står på bar bund med hvordan du skal posere foran kameraet. Om du befinder dig i København eller udenfor København så kommer jeg gerne dertil for at tage det perfekte foto af dig.

Info

Jeg anbefaler at have flere forskellige sæt tøj med både løse kjoler, undertøj samt nattøj og kjoler. Vil foreslå at det er noget der sidder tæt om maven, da du nok kan komme ud for en del skift afhængig af hvad det er for et udtryk du gerne vil have på dine billeder.

Ankom gerne lidt tid inden så der er tid til at skift inden vi går i gang med fotoshootet.

Har du interesse i at få taget billeder eller vil du bare høre mere så tag kontakt via kontakt formularen og få et uforpligtende tilbud

Book din gravid fotosession nemt og hurtigt her via kontakt formularen.

klik her

Hvad er det bedste tidspunkt at få taget gravidbilleder?

Det er typisk bedst at få taget gravidbilleder i uge 28-36. Her er maven smuk og rund, men den er ikke sunket endnu, og du er endnu ikke blevet så stor at du er besværet i dine bevægelser. Kroppen er også i smuk balance, med en tydelig gravid mave. Det betyder dog ikke at du ikke kan få lavet dit gravid fotoshoot helt op til et par dage før du føder hvis det skal være. Det er først for alvor for sent i processen, når fødslen går i gang!

Kan jeg bringe familien med på dagen?

Selvfølgelig kan du det! Tag din mand eller kæreste med, så kan han også komme med på et par af billederne. Der er plads til alle til et gravid fotoshoot. Du kan også vælge at tage en veninde eller søster med hvis det passer bedre.  Det kan hjælpe med at give tryghed samt hvis der er en veninde med kan hun give en hånd med udvælgelse af tøj samt sørge for at det sidder som det skal.

HVOR LANG TID TAGER EN GRAVID FOTOGRAFERING?

Fra det øjeblik du ankommer til vi er færdige med billederne, går der ca. 1,5-2 timer. Det afhænger meget af hvor mange forskellige billeder du ønsker. Vi skal prøve at fotografere dig i forskellige poseringer og lyset i fotostudiet, skal også lægges forskelligt for hver gang vi ændrer position fra feks stående billeder til liggende billeder.

Hvad med tøj og hår?

  1. Til gravidfotograferingen plejer jeg at sige der skal vælges en BH uden stropper til billederne. Da det er muligt at gemme stropperne væk men det ser mindre kønt ud.
  2. Sørg for du har strømper på der ikke strammer om foden.
  3. Har du et langt hår, så tag gerne en elastik med så der muligheden for at lave nogle billeder med både opsat og løst hår.
  4. Det er altid en god ide at medbringe nogle pæne sko, så vi kan køre nogle forskellige looks i fotoshootet.
  5. Ønsker du at lave et billede hvor kjolen flyver er det en ide at have en veninde eller kæreste med der kan hjælpe med at holde kjolen.

02

Åbningstider

Åbningstider  mellem:

MAN – FRE
10:00 – 18:00

Lør
10:00 – 18:00

SØN
Skriv for at lave en aftale

 

03

Skriv til mig