Priser

Prisliste over fotografering og video

Afspil video

Videoproduktion & Content produktion

Videoproduktion & Content produktion
Er du interesseret i en videoproduktion til virksomhed så er du heldig at der er flere forskellige pakker at vælge imellem.
Priser starter fra 3.500, – DKK

 

Der er selvfølgelig også mulighed for at strikke en speciel sammen til dig du vil kunne finde pakkeløsningerne til videoproduktion, content & SoMe pakker samt abonnements løsning her:

Kontakt os

Portræt fotografering / Fashion Fotografering

Er du interesseret i en fotoshoot til din virksomhed eller til dig selv så er du heldig at der er flere forskellige pakker at vælge imellem Priser starter fra 1200,-

Der er selvfølgelig også mulighed for at strikke en speciel sammen til dig du vil kunne finde pakke løsningerne til videoproduktion, content & SoMe pakker samt abonnements løsning her:

bryllups video & foto
Bryllups fotografering & Video

fra 3.700,- DKK

Vi er specialiseret i at fange skønheden og følelserne på din specielle dag gennem fantastiske, tidløse fotografier. Vores erfarne fotografer bruger en blanding af traditionelle og ærlige teknikker til at skabe en visuel historie om dit bryllup. Vi forstår, at hvert par er unikt, og vi arbejder tæt sammen med dig for at skræddersy vores tjenester, så de passer til dine specifikke behov og stil. Fra de intime øjeblikke til de største detaljer, vi vil være der for at bevare minderne om din bryllupsdag i en menneskealder.

Find vores priser HER

Produkt fotografering

120,- DKK. pr stk

Vores fotografistudie har specialiseret sig i Produktfotogrfaering og leverer professionelle billeder af høj kvalitet, der fremviser dine produkter i det bedst mulige lys. Uanset om du ønsker at promovere dit produkt på dit websted, i et katalog eller på sociale medier, har vi ekspertisen og udstyret til at skabe billeder, der er både visuelt slående og nøjagtige. Vores team af erfarne fotografer bruger avancerede teknikker og avanceret udstyr til at skabe billeder, der er skarpe, detaljerede og perfekt oplyste, hvilket sikrer, at dine produkter skiller sig ud i ethvert medie. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og skabe billeder, der nøjagtigt afspejler de unikke funktioner og fordele ved deres produkter

 

gravid fotografering - Motion Vizual
Gravid fotografering

fra - 1200,- DKK

Graviditetsfotografering fanger skønheden og vidunderet ved at forvente et nyt liv. Disse intime og personlige fotografier dokumenterer den kommende mors rejse gennem graviditeten og forventningen om at møde sit nye barn. Billederne kan tages i en række forskellige omgivelser, såsom udendørs naturscener, moderens hjem eller i et studie. Fokus er på moderens babybule, og hendes naturlige skønhed og udstråling. Fotografen vil bruge kreative vinkler, belysning og positurer til at skabe fantastiske, kunstneriske billeder, som moderen og hendes familie vil værdsætte i mange år fremover. Graviditetsfotografering er en fantastisk måde at dokumentere denne særlige tid i en kvindes liv og skabe varige minder for hende og hendes familie.

Vores samarbejdspartnere

Et uddrag af vores samarbejds partnere

Downtown
reklamefilm
Waved
Takuya
fyrtøjet

Seneste nyheder

Opdateringer fra felten