EventFotograf Event Foto

Mangler du en event fotograf i København. Kig ind på min side og se de fede billeder der er blevet skudt til koncerter, fester, bryllupper, barnedåb.
Kontakt os gerne hvis du afholder et event via kontakt formularen eller via vores mail

Koncert Fotografering/video

Har du fået stablet det perfekte event på benenene men står og mangler en til at dokumentere det, så er det heldigt at jeg har mange års erfaring inden for event film og foto.
Da jeg i sin tid startede ud som natklub fotograf lærte jeg hurtigt at fange stemningen under et event hvor man ikke har flere forsøg til at få det rigtige foto eller film i kassen. Med mig som fotograf for du de bedste event billeder eller event film.
Så skal du bruge en til at tage koncert foto så det mig
No items were found matching your selection.

Koncert Event Videoer

Jeg tilbyder også at komme ud og filme koncert event videoer, om det afholdes på gymnasier, hoteller, clubber i københavn eller uden for københavn.

Middags Event fotografering

Nødvendigvis behøver det ikke være et middags event du afholder for at det skal dokumenteres men er du en restaurant, kaffe bar eller andet sted der serveres mad og du gerne vil gør noet ekstra specielt ud af aftenen så skulle du overveje at hyre mig ind til at tage nogle fantastiske stemnings fotos der virkelig kan forevige aftenen. Eller en stemnings video hvis det er mere passende
No items were found matching your selection.

Natklub fotografi

Med meget erfaring fra nattelivet har jeg styr på foto teknikker til dig der gerne vil afholde en fest ude i byen og har brug for en fotograf. 

Jeg tilbyder også at komme udog filme hvis der er brug for en video til at forevige aftenen istedet for billeder. Her kan du se eksempler på nogle event videoer der er skudt om natten/aftenen i selskabs lokaler.

No items were found matching your selection.

Galla

No items were found matching your selection.