Galleri

Portræt fotografering - Headshot - Medarbejderfotografering

Som fotografer elsker vi at komme ud og se verden og møde nye mennesker det har bragt os rundt i meget af Danmark da vi dækker både Sjælland Fyn Jylland om du befinder dig i København, Odense Aarhus eller Aalborg så kommer vi gerne ud til dig og tager professionelle foto.

PORTRÆTTER DU KAN VÆRE STOLT AF

HOS MOTION VIZUAL TILBYDES ALLE FORMER FOR PORTRÆT FOTOGRAFERING

At blive fotograferet er en dybt personlig ting. Og derfor skal det foregå i trykke rammer. Derfor tilbyder jeg at komme hjem og lave personlige portrætter hvis det er det der kræves, det kan være ude i naturen eller i studie, alt kan lade sig gøre, så det er hvad du er mest komfortabel med.

Der leveres også portræt billeder kombineret med produkt billeder der kan du læse mere

JEG ER ALTID OPMÆRKSOM PÅ:

At du føler, at du kan slappe af foran kameraet
At vi begge er enige om de billeder der skal tages og du kan lide de billeder der er blevet taget
At lytte til dine ønsker
At jeg finder dine bedste vinkler
At vi finder de rigtige lokationer hvis det udendørs eller de rigtige baggrunde hvis det er i studie
At du altid får en god oplevelse hos mig, og en god behandling

Om det er firma portrætter til cv eller for personalet

Motion Vizual arbejder også inden for erhvervs fotografering og hjælper virksomheder med at få løst de visuelle udfordringer, de kan støde på. Her lytter jeg til kundernes problemer og rådgiver dem, således at erhvervsbillederne tilpasses firmaets stil; det kan være hjemmesiden, der trænger til et løft, fotografering af et event eller billeder til en ny tryksag. Jeg løser alle opgaver inden for Corporate fotografering.

Det er vigtigt at alle fotos, fra medarbejderportrætter til PR, marketing og hjemmeside, har en kvalitet, der underbygger og viser firmaet fra dets bedste vinkel. Således kan jeg nemlig hjælpe dig med at tiltrække flere nye kunder. Motion Vizual leverer lækre moderne businessbilleder, der lige præcis kan hjælpe erhvervsdrivende med at skabe et stærkt visuelt image.