Musik Videoer Til både amatører og professionelle!

Hos Motion Vizual hjælper jeg ikke kun bands og artister med at promovere sig selv gennem den klassiske musikvideo. Her produceres der også koncertvideoer og teaservideoer. Budgetterne i musikverdenen er mange gange ikke de største at arbejde med , men med en fleksibel og effektiv tilgang til projektet kommer vi rigtig langt for pengene. Alt her bliver leveret i højeste kvalitet så du kan sagtens overlade det hele til mig står du selv og skal bruge en musik video så kig forbi min kontakt side og skriv til mig

Nedenfor her kan du finde eksempler på musikvideoer, primovideoer og koncertvideoer: 

En god musikvideo starter med et stærkt koncept

Jeg hjælper dig her med at finde på et stærkt koncept for din musikvideo så den kan fastholde publikum selv efter de første par sekunder af din musikvideo. Et stærkt koncept finder den røde tråd mellem musikken og videoen; enten ved at udforske, udfordre, bygge videre eller kommentere på det det der musikkens kerne. Jeg skal nok hjælpe dig med at finde den gennemgående vision –så din musikvideo kan få et helheds indtryk der fastholder publikums opmærksomhed samt passer til målgruppen.

Musikvideo processen

1. Brainstorming

Det hele starter med en brainstorming. hvor du sender mig din musik samt dine tanker. Så sidder jeg og lytter din musik igennem et par 10.000 gange indtil jeg kan den udenad og muligvis også mine naboer. Jeg laver to ideer, en ud fra din ide, samt en af mine egne så kan vi derfra se hvad der passer bedst til din musikvideo. 

Jeg arbejder ud fra følelserne i din musik, til hvad der er budskabet i din video til det spektakulære , til det mere nede på jorden.  Sammen kan vi formå at skabe den bedste vision for din musikvideo!

2. Planlægning

Når vi har fået fastslået os på en endelig ide er det med at planlægge hvordan vi når frem og for udført ideen i praksis. Hvad kan lade sig gøre inden for budgettet og tidsrammen? Hvem skal vi bruge, hvor og hvornår?

Planlægningsfasen er fyldt med to-do-lister, storyboards og skydeplaner. Men bare rolig, jeg tager mig gerne af den del der hedder preproduktion. At få samlet de rigtige mennesker til projektet er lige så vigtigt for resultatet som den underliggende idé. medmindre du/i allerede har en ide om hvem i skal have med i jeres musikvideo.

3. Produktion

Så er den store dag kommet, hvor vi skal skyde musikvideoen. Der behøver du ikke tænke over at stå for noget selv da jeg har styr på det – locations, mennesker, tidsplanlægning, pauser, skydeplan osv. Alt hvad du skal fokusere på er at performe (eller hvad vi nu er nået frem til i vores planlægnings fase)

 

 

 

5. Color grading og levering

Når alle er tilfredse med klipningen af videoen, kan jeg begynde at farvekorrigere, grade og i det hele taget smukkesere billederne. Når color gradingen er færdig efter omtrent en uge, er der en ekstra revisionsrunde, hvor du kan komme med farverettelser. Når både klipningen og farverne til sidst er låste, skal den endelige video blot leveres i dit valgte format, og så er den klar til at blive delt med verden!

4. Klipning

Det er i klipperummet, at raw skuddene bliver transformeret til en sammenhængende musikvideo. Fra mange timers videoshoot der bliver kogt ned til kun de allerbedste klip. At klippe og redigere videoen er lidt ligesom at lskrive en bog hvor man kender slutningen; jo bedre man kender det endelige billede, jo bedre kan manfølge den røde tråd. Men samtidigt kan det være farligt at være for fastlåst på et forudbestemt resultat, så i klippefasen prøver jeg også altid at holde alle muligheder åbne og sammensætte klippene på forskellige måder for at danne den stærkeste musikvideo for dig. 

  • Første Råklip 

Du vil modtage et råklip af musikvideoen inden for totil tre uger, som viser, hvor videoen er på vej hen uden at være fyldt op med effekter. Her kan du give feedback og bede om f.eks. at få fjernet eller ændret klip. Som sagt  vil der ikke være lagt effekter på første version.

  • Andet Råklip 2

Efter dine rettelser vil du modtage anden version, typisk inden for få dage. Det leder så til en ny runde med feedback som, hvis det er nødvendigt, leder til råklip

  • afsluttende Klipning til du er tilfreds

Disse tre klip er med som standard i prisen på mine musikvideoer. Hvis du stadig ikke er tilfreds med klipningen efter råklip #3, kan ekstra klippetimer tilkøbes efter aftale.

Så hvornår er min musikvideo færdig?

Gennemlytning samt brainstorming, locationscouting, storyboard og idebuilding kan godt tage en god uge til halvanden hvis der er bestemte steder der skal filmes som måske kun er åbne på særlige tidspunkter. så det kan være alt imellem 1 uge til 4 uger alt efter hvor hurtigt det skal gå med opsætningen af videoen.

Der kan godt gå længere tid, hvis der ligger flere projekter oveni hinanden. Men det kan også gå hurtigere, hvis der er brug for det. Lad os indgå en dialog fra starten omkring forventninger og deadlines, så vi kan lave en passende løsning. Så du ikke føler dig skuffet med resultatet.

Lights Out - Lærke Lærke

Eksempel på en musikvideo der blev lavet til Lærke Lærke’s nyeste single Lights Out der kostede 4500,- at få produceret med ekstra hjælp fra det fantastiske personale på Moxy Hotellet

Not Lying - Mielou

En to dags produktion for Mielou’s nye musikvideo til hendes nummer Not lying. 7000,-

S.O.S - Oliver Lucas

Oliver Lucas kom og fik lavet denne flotte hiphop/rap musikvideo til den nemme pris af 5000,-

Flere musikvideoer kan findes inde på min Youtube kanal

Er du selv interesseret i at få et uforplitende tilbud på en musikvideo så kontakt mig ved at klikke her

Pages: 1 2