Musikvideo

Skal du have skudt en kreativ og original musikvideo så er du kommet det rette sted hen. 

Vi elsker den kreative proces der indgår i tilblivelsen af en musikvideo. Når kunstneren opnår en høj eksponering på baggrund af vores hårde arbejde, giver det os ligeledes en stor personlig tilfredsstillelse.

Nedenfor er et udpluk af de musikvideoer vi har produceret.

Til både professionelle og nybegyndere

 

Hos Motion Vizual hjælper vi ikke kun bands og artister med at promovere sig selv gennem den klassiske musikvideo. Her produceres der også koncertvideoer og teaser videoer. 

Budgetterne i musikverdenen er mange gange ikke de største at arbejde med, men med en fleksibel og effektiv tilgang til projektet kommer vi rigtig langt for pengene. Alt her bliver leveret i højeste kvalitet så du kan sagtens overlade det hele til os. 

Står du selv og skal bruge en musikvideo så kig forbi vores kontakt side og skriv til os eller book et uforpligtende møde her til højre så ringer vi dig op. 

Ovenfor kan du finde eksempler på musikvideoer, promo videoer og koncertvideoer:

Hvad koster en musikvideo

 

Som nyopstartet kan det være svært at finansiere en musikvideo selv heldigvis skal det ikke koste det hvide ud af øjnene at få skudt en video og derfor har vi meget rimelige priser til at få lavet en musikvideo hvis vi selv skal sige det. Afhængig af hvad du skal have lavet af magi har vi en fordelagtig startpris af  3500.- eksklusiv moms for en promo , eller 6.500.- for en musikvideo har de fleste råd til at få skudt deres drømme musikvideo. (begge priser der er nævnt er uden transport gebyr). 

Promo video

 

En promo video er til musikeren der måske ikke vil lave en hel musikvideo til deres nye track/sang. Det er hvad der betegnes som en simpel video med 1 til max 10 klip og dækker et vers og et omkvæd, hvor du/ i spiller jeres eller dit nummer igennem. 

Prisen ligger fra 3500,- eks moms + transport og dækker op til 2 timers filmning

Musikvideoen


En musikvideo er mere omstændig at skyde der skal være styr på en række ting inden man trykker på optage knappen på kameraet. hvor skal vi være, hvad tid på døgnet skal der filmes, hvad skal musikeren have på og sidst men ikke mindst hvad skal der ske i billedet når der endelig er trykket på optage knappen. Her starter vi ud med at tage en kort samtale enten pr telefon eller møde om hvad du vil med din musikvideo og hvad du har af egne ideer. det er også her du sender sangen til os. Vi gennemgår din ide sammen og forventningsafstemmer samt finder ud af om det matcher prisen. 

Prisen ligger fra 6500,- eks moms + transport og dækker op til 6 timers filmning

0
Over 100 skudte musikvideoer