Musikvideoer

Til både professionelle og nybegyndere

Hvorfor skal du vælge Motion Vizual til at lave din musikvideo?

Der er mange grunde til, at vælge Motion Vizual til at producere din næste musikvideo. Nogle af de vigtigste fordele inkluderer:

Erfaring og ekspertise: Motion Vizual har et team af erfarne og dygtige fagfolk, der forstår at skabe musikvideoer i høj kvalitet, der skiller sig ud.

Udstyr af høj kvalitet: Vi  anvender avanceret udstyr og teknologi for at sikre, at slutproduktet er af højeste kvalitet. Derfor er vores drone fotograf Nicklas også uddannet og tager månedligt til kurser for at forbedre sig sammen med resten af holdet.

 

Tilpasset tilgang: Her hos Motion Vizual arbejder vi tæt sammen med kunderne for at forstå deres specifikke behov og skabe en musikvideo, der opfylder deres unikke vision.

Konkurrencedygtige priser: Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for musikvideoproduktionstjenester uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Rettidig levering:  Vi går op i at levere produkter til tiden, eller før tid hvis vi er i så god tid med den færdige version, så kunden kan lancere deres video hurtigst muligt.

Faglighed: Hos Motion Vizual er vi professionelle i vores tilgang, giver klar kommunikation og er dedikeret til kundetilfredshed

Samlet set vil det at vælge os sikre, at du som kunde får en professionel musikvideo i høj kvalitet, der opfylder dine behov og leveres til tiden.

Hvad koster en musikvideo?

Som nyopstartet kan det være svært at finansiere en musikvideo selv heldigvis skal det ikke koste det hvide ud af øjnene at få skudt en video og derfor har vi meget rimelige priser til at få lavet en musikvideo hvis vi selv skal sige det. Afhængig af hvad du skal have lavet af magi har vi en fordelagtig startpris 8000,- for en musikvideo hvor de fleste har råd til at få skudt deres drømme musikvideo. (priser der er nævnt er uden transport gebyr). 

 

8000,- eks moms for en halv dag filmning + redigering

.

Promo video

En promo video er til musikeren der måske ikke vil lave en hel musikvideo til deres nye track/sang. Det er hvad der betegnes som en simpel video med 1 til max 10 klip og dækker et vers og et omkvæd, hvor du/ i spiller jeres eller dit nummer igennem. 

Det smarte ved denne stil af video er den nemt kan benyttes på sociale medier som Tiktok og instagram der har deres reel funktion

Prisen ligger fra 3500,- eks moms + transport og dækker op til 2 timers filmning

Book et 30 minutters møde så vi sammen kan få sat nogle konkrete tanker på din ide

musikvideo

En musikvideo er mere omstændig at skyde, der skal være styr på en række ting inden man trykker på optage knappen på kameraet. hvor skal vi være, hvad tid på døgnet skal der filmes, hvad skal musikeren have på og sidst men ikke mindst hvad skal der ske i billedet når der endelig er trykket på optage knappen. Her starter vi ud med at tage en kort samtale enten pr telefon eller møde om hvad du vil med din musikvideo og hvad du har af egne ideer. det er også her du sender sangen til os. Vi gennemgår din ide sammen og forventningsafstemmer samt finder ud af om det matcher prisen. 

Prisen ligger fra 6500,- eks moms + transport og dækker op til 6 timers filmning

Fotoshoot til din musiker profil

Mangler du cover billede eller et foto til spotify eller generelt et fotoshoot så kan Motion Vizual også hjælpe med den del. Vi er eksperter i at lave fotoshoots og henviser derfor til vores side her hvor du kan se priser samt eksempler på tidligere fotoshoots.