Event fotografering

Eventvideo

Ønsker du eventvideo og eventfotografering, der fanger øjeblikket? Hos Motion Vizual forstår vi, at hvert event er en enestående oplevelse. Vi specialiserer os i at skabe mindeværdige eventvideoer og smukke eventfotografier, der fanger hvert øjeblik med perfektion.

Priser på event fotograf/videograf


Priserne nedenfor skal ses som en ledende. Da næsten alle opgaver er forskellige, så kontakt mig for et tilbud på en fast pris på netop din/jeres begivenhed/event, om det er reception, sport, fødselsdage, barnedåb, begravelser, eller noget helt fjerde så tøv ikke med at skriv eller ring.

I bestemmer selv hvordan I vil placere timerne i løbet af dagen, så længe de bare er i forlængelse af hinanden.

Her er ingen pakkeløsninger, for I bestemmer helt selv hvilke fotos I vil have med fra dagen,  portrætter, gruppebilleder, billeder fra festen, eller hvad der ellers måtte ske under eventet osv. Mere fleksibelt bliver det ikke – kun fantasien sætter grænser! Vil I have begivenheden dækket endnu bedre, er dette også en mulighed i form af en ekstra fotograf. Evt vores seje drone fotograf Nicklas.

To timer / min. 90 fotos
3000 kr.

Fem timer / min. 200 fotos
6000 kr.

Ti timer / min. 400 fotos
10000 kr.

Efterfølgende
1000 kr. per time (inkl. moms)

For video gælder næsten samme som ovenstående alt afhængig af hvor lang jeres video skal være – skriv gerne en besked eller ring hvis det gælder video.

Redigering og levering
Alle fotos bliver enkeltvis redigeret med sans for detaljen og kan leveres både digitalt. Digital levering er med i prisen i form af link via mail, wetransfer, sendtransfer eller andre hjemmesider der sender i højeste opløsning. Kontakt mig for at høre mere.

Transport
Transport indgår i timeprisen, 

Depositum
Der er et depositum på 800 kr., som kan betales  enten via på MobilePay (60241223) og/eller bank-overførsel. Hvis I aflyser beholder jeg depositummet, ellers indgår det som del af betalingen.

Eventfotografering i København

Eventfotografering er noget der bruges både af private og erhverv. Som eventfotografer dækker vi enhver form for events med kamera og lys (hvis det kræves), der fanger de gode momenter, stemningen og har øje for detaljer. Vi hjælper med at dække følgende:

  • Foredrag
  • Fødselsdage
  • Konferencer
  • Receptioner
  • Firmaarrangementer
  • Fester
  • Konkurrencer
  • Pressemøder
  • Indvielser
  • Galla

– ja kort sagt enhver form for eventfotografering og event videoer

Billederne & videoerne fra jeres event kan i efterfølgende bruge til de formål i ønsker, Facebook, LinkedIN, Instagram, pressemeddelser, annoncer, reklamer m.v.

Så er der brug for en fotograf til at dække et kommende event, så kontakt mig endelig.