Hvad koster det?

Det er et af de første spørgsmål der melder sig når du er ude og kigge efter et videoproduktions selskab til at stå for din næste erhvervsfilm. Motion Vizual tilbyder høj professionel ekspertise, også på fornuftige budgetter. En erhvervsfilm er et unikt og individuelt tilpasset produkt. En lang række faktorer smitter af på tidsforbruget – og dermed på prisen. Vi har en åben og gennemsigtig prispolitik. Du som kunde kan selv vælge fra eller til, og sammen finder vi en løsning, der matcher din økonomiske ramme.

REKLAMEFILM / PRODUKTFILM

SoMe content video

Op til 10-15 sekunders film
1 times filmning
1 lokation
Professionel kamera, lyd og lys
Opstartsmøde på telefon

Afspil video

content pakke pris

1 reklamefilm 2 SoMe videoer

Fotoshoot m. op til 30 billeder

5-8 timers filmning
1-2 lokationer
Professionel kamera, lyd og lys
Opstartsmøde på telefon
4K kvalitet
1-3 filmformater
Baggrundsmusik
Redigering af filmen
Mulighed for Logo Grafik
Rettelse og korrektur

 

Afspil video

Video konvertere langt bedre end andre medier og gøre dig mere synlig på de sociale medier

Reklamefilm og videoproduktion

Film er det mest effektive medie til at sælge sin virksomhed til fremtidige samt nuværende kunder. med en reklamefilms videoproduktion viser du hvilke værdier du har i dit firma. Her hjælper Motion Vizual gerne til med at give alt hvad vi har for at skabe en stærk visuel identitet for dit firma. Få flere henvendelser og salg med en professionel reklamefilm. Visuelt kan I påvirke målgruppens adfærd, ved at tage udgangspunkt i deres købsmotiver. En målrettet reklame kan gøre at I får bestillingen frem for at den ender hos jeres konkurrent. For at kunne levere budskabet i den rette tone og med de rette elementer, foreslår vi at tage en uforpligtende samtale så vi sammen finder ud af hvordan i kommer til at stå stærkest i markedet.

FOTOSHOOTS

En videoproduktion til priser alle kan lege med på.

Fremtiden ligger i video – Derfor mener vi hos Motion Vizual at alle skal have muligheden for at få en høj kvalitets

Videoproduktion.  Reklamefilm er et område hvor vi har bred erfaring da vi har arbejdet med alt fra store til små virksomheder inden for diverse genre. Derfor anbefaler Motion Vizual en professionel løsning, når virksomheder, organisationer eller foreninger vil styrke engagement online og tiltrække flere kunder via SoMe Content.

Efterspørgslen på video fra brugere online er stadig stigende. Samtidig oplever mange virksomheder, at professionelt produceret video ikke er tilgængelig for netop dem. Det ønsker vi at lave om på hos Motion Vizual.

 
 
Fordele og gevinster ved professionel videoproduktion

Virksomheder oplever forskellige barriere for at få produceret video professionelt. Har vi overhovedet noget interessant at vise frem? Har vi budget til at hyre et mediebureau? Har vi tid og overskud til hele processen? Svaret på alle spørgsmål er selvfølgelig et klart ’ja’.

Hos Motion Vizual har vi en målsætning der hedder at gøre videoproduktion tilgængelig for så mange som muligt gennem vores fleksible prisstruktur. Både dem, der ønsker den høje produktionskvalitet i deres video, samt de, der ønsker en enkel, effektiv videoproduktion med fokus på budskab.

Produkt videoproduktion / Brand videoproduktion

Vil du gerne have dit brand eller produkt til at stå stærkt i den digitaliserede verden vi lever i? Så vil vi kraftigt anbefale at få lavet produkt videoproduktion der visuelt viser hvad du har af tilbyde til dine kunder. 

Contentpakke

Hvis du ikke har gjort dig selv tjenesten endnu så kig gerne igennem vores contentpakke løsninger og se om  der evt. skulle være noget du tænker ville hjælpe dig til at styrke dit brand og hvis den er helt gal og du er i tvivl hvad du skal vælge eller har brug for råd så gerne kontakt os her