Bryllups Fotografering

LANDSDÆKKENDE BRYLLUPSFOTOGRAFERING 

Som bryllupsfotograf levere jeg unikke bryllupsbilleder og bryllupsfoto samt bryllupsvideoer i nytænkende og cinematisk stil. Som fotograf søger jeg altid for en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor jeg som professionel fotograf sørger for, at I som brud og brudgom har de bedste forudsætninger for at være komfortable foran kameraet. Sammen med Jer som brudepar, skaber jeg en uforglemmelig oplevelse. Som fotograf til bryllup er det vigtigt for mig at mine kunder altid føler de får de billeder de ønsker fra den store dag. Derfor har vi altid en god indledende dialog før selve dagen med forventnings afstemning, hvor der snakkes lokation og tid på døgnet (Hvis i kun skal have lavet bryllupsfoto)

Noget for en hver smag

Det er muligt at vælge op til tre forskellige bryllupspakker men vi kan altid sætte os sammen og skræddersyg en perfekt plan til dig så dine bryllupsfoto eller bryllups video bliver så gennemført så muligt.  

BRYLLUPSFOTOGRAF

En bryllups fotograf fra København.

Det er noget helt særligt, når to mennesker  siger ja til hinanden på deres bryllupsdag. Derfor er det vigtigt at vælge den rette til at tage billederne der kan forevige øjeblikket.

Få en professionel bryllups fotograf til at fange det helt særlige øjeblik eller hele dagen med en bryllups fotografering eller bryllups video. Så har i minder for livet der ville kunne hives frem og kigges tilbage på lige når det passer jer. 

Et bryllup er et eventyr uden lige

Et bryllup er en del af en kærlighedshistorie, og det er en fortælling, jeg som bryllups fotograf ville være beæret over at være med til at fortælle med jer. Min fotografiske stil er er meget cinematisk da jeg har udviklet den fra min tid på filmskole. men jeg lægger meget vægt på også at fotografere de små øjeblikke på jeres store dag. Så som blikket i øjnene og de kærlige øjeblikke der måtte være mellem brudeparret

De små detaljer

De små detaljer betyder også jeg sammensætter detaljeskuddene som blikfangs billede, noget kærtegnende med fuld figurs billeder, jeg hjælper med at finde en lokation vi kan  tage bryllups billederne på hvis i ikke selv har en ide om et godt sted. 

Formøde

Alt detalje arbejde tager vi selvfølgelig i et formøde så jeg er sikker på at jeres bryllupsdag bliver så fantastisk så muligt. Så kan jeg finde ud af hvor i vil have taget jeres bryllups foto eller om i ønsker en bryllups video istedet, måske i vil have begge dele men det er noget vi sammen finder ud af enten via et fysisk møde eller via en telefon samtale.

Bryllupsfotograf i ind- og udland

Jeg er bryllupsfotograf i København, men det betyder ikke, at jeg kun er i Københavns området. Jeg tilbyder bryllupsfotografering i hele Danmark. Men hvis i planlægger at holde det i udlandet så kommer jeg gerne over til jer for at fange den helt rigtige stemning og jeres særlige bryllupsdag.

Skræddersyet bryllups fotografering

Hos mig kan I vælge mellem tre skræddersyede bryllupfotografipakker.

Alle Pakker kan enten være fotografi eller video. Der kan selvfølgelig også suppleres så i både for en bryllups fotograf og bryllups videograf ud til jer. 

Tilbud på alle pakker

Tilbud for dig og din udkårne på billig bryllups fotografering 

Pakke 1

3.750,-


• Brudepar- portræt billeder på vilkårlig location
• Det er vigtigt, at I afsætter mindst 1 time til fotografering af bryllupsportrætterne!

• der kan også vælges video

Pakke 2 

(Den populærer)

6000,- 7500

• Før vielsen, hvor alle venter.
• Selve vielsen (hvis der gives tilladelse).
• Efter vielsen, hvor I hilser på gæsterne, får ris, rosenblade etc.
• Brudepar-portrætter på valgfri lokation.
• Alle udvalgte billeder fra dagen leveres digitalt og redigeret i tryk kvalitet.


• I kan også vælge video i stedet for foto, prisen er den samme.

Pakke 3

Heldags Pakke

11.750,- 13.750

• Før vielsen, hvor alle venter.
• Selve vielsen (hvis der gives tilladelse).
• Efter vielsen, hvor I hilser på gæsterne, får ris, rosenblade etc.
• Brudepar-portrætter på valgfri lokation.
• Billeder fra receptionen/under festen, af taler, bordbilleder, sange, bryllupskage og brudevalsen.
• Alle udvalgte billeder fra dagen leveres digitalt og redigeret i tryk kvalitet.

• I kan også vælge video i stedet for foto, prisen er den samme.